Därför uppfyller Reinfeldt definitionen på diktator

Ovan syns Nationalencyklopedins beskrivning av en diktator. Låt oss se om beskrivningen stämmer in på Fredrik Reinfeldt.

 1. Politisk ledare – Check!
 2. Stödd på speciella maktmedel – Check! (Karl Sigfrid har oskadliggjorts med guantanamometoder)
 3. Härskar utan inskränkningar – Check! (Reinfeldt säger i TV att all makt utgår från regeringen
 4. Lämnar inget inflytande till folket – Check! (Reinfeldt har gjort alldeles tydligt att han ger blanka fan i vad väljarna tycker)

Reinfeldt uppfyller 4 av 4. Grattis Sverige.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Annonser

3 svar

 1. Hehe sant!

 2. FRA, (FIENDENS RIKTADE ATTACKER) är en krigshandling mot demokratin och dessa landsförrädare som röstade ja, vågade inget annat när hotet om att ”partpiskan” skulle plockas fram!

  I värsta sektanda så kommer vi att mötas av en framtid där oliktänkare, kritiker, hemlösa, arbetslösa och minoritetsgrupper får genomgå ett statligt lobotomiingrepp, så samtliga omskolas till de elitmedborgare som sjuka hjärnor vill producera och mentalt framavla!
  Här är en mycket viktig signal som jag vill att det svenska folket skall veta. Nu när vi är på väg in i det ultimata kontrollsamhället, så kommer man att operera in ett ”chip” på den nyfödda, ( i förebyggande syfte, man vet ju inte om det blir en blivande terrorist eller en samhällsfarlig individ med sunt förnuft) så man vid behov kan spåra och dokumentera denna mänskliga robots beteenden.
  Spionen Stig Wennerström var en sondagsskoleunge jämfört med dessa nya av riksdagen godkända ”terrorister” som blir de verktyg i denna nya spionstormakt som Sverige, nu kan använda som titel!
  Min kritik mot FRA gör väl att jag står på heta listan, för att omhändertas och omformas till en lycklig patient i Sveriges nya ”Gökbo”!

  Peter Brych, en av flera motståndarna till denna krigshandling, mot oskyldiga och oskyddade medborgare i fd demokratiska Sverige!

 3. […] en förstklassig säkerhets- och underrättelsetjänst. Vi måste ha ett starkt ledarskap. Där har Friedrich Reinfeldt och Tomhylsan Tolgfors på sistone överraskat. Makten kan inte utgå från folket. Endast upplysta […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: